Frans leren

Frans leren boeken

Wil je graag Frans leren spreken? De leerboeken hieronder zijn super voor het zelf leren van de Franse taal. 

Op deze manier kun je straks op vakantie een bestelling plaatsen in een restaurant, die leuke hotelkamer boeken of een gesprek voeren met de Franstalige vakantiegangers op de camping!

Waar wacht je nog op? Begin je nieuwe avontuur met één klik op de link!

Taalcursus Frans - van Dale


Deze visuele, inspirerende en leuke Van Dale Taalcursus Frans is gemaakt om zelf spelenderwijs Frans te leren. Het niveau is voor beginners, maar gaat écht verder dan de bestaande taalgidsjes.

Bij het leren van een taal zijn beelden heel handig! Er is niet echter niet alleen beeld, maar ook geluid. Deze audio helpt bij het verstaan, begrijpen en de uitspraak van de nieuwe taal. 

De boeken zijn slim opgezet met veel oefeningen. De antwoorden staan dicht bij de oefeningen, geen gedoe met heen en weer bladeren.

 over deze Franse taalcursus van van DaleAlle facetten van de Franse taal komen aan de orde in 18 praktische lessen, van uitspraak en spelling tot uitdrukkingen en grammatica. Je krijgt tussendoor ook extra informatie over de Franse taal en cultuur.

Met deze cursus maak je je snel en efficiënt de grondbeginselen van het Frans eigen. Leer in je eigen tempo of gebruik het boek bij je studie op een taalinstituut of volksuniversiteit.

Met de levendige dialogen, ingesproken door native speakers, oefen je je uitspraak, zodat je een eenvoudig gesprek in het Frans kunt voeren.


Klik hier voor !