Frans voor zelfstudie - Prisma

Thuis Frans leren

Frans voor zelfstudie - Prisma


Heb je altijd al Frans willen leren? Heb je Franse les op school gehad,maar kun je wel een opfriscursus gebruiken? Met 'Frans voor zelfstudie van Prisma haal je een boek in huis waarmee je stap voor stap en eenvoudig de Franse taal kunt leren. 


Alle facetten van de Franse taal komen aan de orde in 18 praktische lessen, van uitspraak en spelling tot uitdrukkingen en grammatica. Tussendoor krijg je extra informatie over de Franse taal en cultuur.

Met deze cursus maak je je snel en efficiënt de grondbeginselen van de Franse taal eigen. Gebruik het boek bij je studie op een taalinstituut of volksuniversiteit of ga zelf thuis aan de slag.

Met de levendige dialogen, ingesproken door native speakers, oefen je je uitspraak, zodat je snel een eenvoudig gesprek in het Frans kunt voeren.


Inhoud Frans voor zelfstudie - Prisma

Boek Frans voor zelfstudie


Wat kun je verwachten van 'Frans voor zelfstudie' - Prisma

Tijdens het bestuderen van het boek 'Frans voor zelfstudie' krijg je snel een degelijke basiskennis van het Frans onder de knie. Je kunt binnen korte tijdkrantenartikelen en eenvoudige literaire teksten lezen, zij het met een woordenboek bij de hand om je woordenschat uit te breiden.

  • 18 lessen rond thema's als: kennismaken, thuis, het werk, de winkel, het restaurant
  • gevarieerde opdrachten om woordenschat, grammatica en uitspraak te oefenen
  • uitgebreide woordenlijst
  • ruim een uur audiomateriaal met gesprekken over alledaagse situaties; gratis download vanaf www.prisma.nl
  • duidelijke en overzichtelijke grammatica
  • leidt op tot niveau A2/B1 van het Europees Referentiekader